Almassora en Acció: nous tallers de medi ambient a la vista

Almassora en Acció‘ és una campanya de sensibilització mediambiental que va començar a novembre de 2015 i finalitza el proper 28 de maig. Des de Clap! hem fet 13 tallers per a totes les famílies i encara tenim 3 més durant abril i maig.

Darrere d’aquesta campanya, a més de Clap! que som els responsables dels tallers educatius, ha participat Yinsen, que han sigut les ‘ments pensants’ darrere de la comunicació. Para a la campanya han dissenyat 7 pòsters en els quals tots els models son xiquets i xiquetes d’Almassora. «Es va fer un casting amb 80 xiquets en un dia, i es van seleccionar 18 per a la campanya final», ens explica María Pradera de Yinsen. Si vols conèixer a tots els xiquets pots consultar el llistat en la web d’Almassora en Acció.

 

Captura

«Les sessions fotogràfiques varen ser molt divertides perquè tots els xiquets estaven molt motivats», diu Maria, «de les millors coses és la relació amb els models i les famílies, perquè per a ells va ser una experiència molt il·lusionant», continua.

En el relatiu al taller la visió de Clap! és la mateixa de sempre, educació vivencial perquè els xiquets aprenguen mitjançant l’experiència. En Clap! vam començar amb la metodologia creative learning aplicada a l’anglés i encara que és la nostra especialitat principal des de fa uns mesos hem introduït diferents educadors amb un perfil mediambiental. La mateixa manera d’aprendre es pot traduir a aquesta disciplina.

Aquestes són les properes activitats de medi ambient i sostenibilitat a Almassora. Recordeu que tots els tallers son gratuïts i pot participar tota la família:

* Les inscripcions son a SIAC (Ajuntament d’Almassora), al mail info@claplanguages.com o al telèfon 964.862.813