Eco Easter Camp 2017 en Mas de Noguera

Aquesta pasqua vos proposem un campament sostenible on conviure en un entorn únic mentre aprenem del medi natural i practiquem el nostre anglés. Una programació cuidada, respectuosa amb els ritmes d´aprenentatge dels xiquets/es i dissenyada per afavorir aprenentatges significatius i contextualitzats.

Durant l´estada els oferirem 5 menjars diaris elaborats amb productes ecològics i/o locals, principalment de producció pròpia. Els xiquets/es dormiran en el Mas de Noguera, un lloc autogestionat energèticament, amb vaques, abelles, gallines…on podran aprendre de manera vivencial com elaborar productes de cuina tradicional, apropar-se a la ramaderia i horta ecològica, conèixer tots els beneficis que ens aporta el bosc mediterrani i a més aprendre molt d´anglés!

> Ubicació: Mas de Noguera (Caudiel)
> Arribada: 17 d´abril de 2017 a les 16.00h
> Recollida: 21 d´abril de 2017 a les 17.30h
> Edat: 6-12 anys

> Programació: https://tinyurl.com/programacio-eco-easter-camp

> Material necessari: https://tinyurl.com/materials-eco-easter-camp

Si necessites més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres en info@clapeducacion.com, a través dels nostres telèfons 964 862 813 / 628 742 051 o en les nostres oficines al carrer Pablo de Santo Leocadio, 7, Entresuelo 4. Vila-real.

Informació i inscripcións