Paula Bernabeu Aicart

“Realment he aprés a força de fer i observar. Sempre hem tingut hort a casa, així que forma part de la meua vida. Des de menuda m’han fascinat tant les plantes com els animals. Ara tinc el meu propi hort en el qual vaig descobrint com funciona tot. Compartisc eixa passió amb el teatre i l’art”

  1. ¿Qué es lo que más te ilusiona de trabajar en sostenibilidad con familias? M’agrada formar part d’un procés d’aprenentatge en el que s’involucren grans i menuts,  recuperar tècniques i formes de fer i estar en contacte amb la terra.
  2. ¿Qué desayunas por las mañanas? Moltes coses! Fruits secs, tostades, fruita..depén un poc del día i de la fam.
  3. Si pudieras ser un animal o una planta, ¿cuál elegirías y por qué? Molt difícil triar-ne un només. M’agraden moltissim els animals, i crec que tots tenen alguna cosa que els fa especials. Un pardal per volar? Un peix per descobrir que amaga el fons marí?
  4. ¿Cuál es tu eco-invento favorito? No sé massa bé què és un eco-invento, però sóc una recicladora nata. Crec fermament que la basura de uns és la riquesa dels altres.
  5. Y ahora a mojarse, ¿con que cita te sientes más identificada? “El humor es, por lejos, la actividad más significativa del cerebro humano” (Edward de Bono)

Estudié Bellas Artes y trabajo en el mundo del teatro desde hace muchos años. Soy monitora de Tiempo Libre Infantil y Juvenil. He viajado y vivido en distintas partes del mundo, conocido otras culturas y aprendido otras lenguas.