Invasors Involuntaris: acostar-se a la ciència des del teatre

Enric és un xiquet apassionat dels animals, des de xicotet sempre ha volgut tenir una mascota, així que els seus pares li prometen que en complir 7 anys podrà tenir una. El dia del seu aniversari els seus pares preparen una gran festa. I el millor de tot… Li regalen dues tortugues! Enric està encantat, però passen els mesos i les tortugues cada vegada són més grans, així que ja no tenen lloc a casa per a elles… Què poden fer?…

Aquest serà l’inici d’una de les històries que la contacontes CONTACLOWN, col·laboradora de Clap!, utilitzarà per a il·lustrar el que signifiquen les espècies invasores. Aquest contacontes forma part de la campanya ‘Invasors Involuntaris’ que desenvolupem gràcies al suport de l’Ajuntament d’Almassora. Fins al 18 de maig recorrerem les escoles de la ciutat explicant que és una espècie invasora i com hem d’actuar.

taller_sostenibilidad_cuentacuentos

Però com sempre, ho farem a la nostra manera. Els que ens coneixeu sabeu que ens agrada aproximar-nos a l’educació des d’una perspectiva creativa i vivencial. Per això aquesta activitat no és una simple classe sinó un taller experiencial en el qual a través del teatre i la ciència els xiquets s’aproparan a aquesta temàtica.

_MG_3376

«L’objectiu és que els xiquets aprenguen a través d’històries quotidianes, de xiquets que són com ells«, ens explica Rosabel de Contaclown. «Quan el xiquet aconsegueix empatitzar amb els personatges assimila millor la informació«, afegeix. En la segona part realitzarem juntament amb els xiquets un repel·lent natural contra els mosquits amb Juanda, el nostre expert en medi ambient.

26 d’abril: Regina Violant.
27 d’abril: Regina Violant.
28 d’abril: Regina Violant.
29 d’abril: Germans Ochando.
4 de maig: Germans Ochando.
5 de maig: Errando Vilar.
6 de maig: Errando Vilar.
11 de maig: Cardenal Cisneros.
12 de maig: Cardenal Cisneros.
13 de maig: Ambaixador Enrique Beltrán.
18 de maig: Ambaixador Enrique Beltrán.

taller_medioambiente_repelente_mosquitos_almassora