Solar #Espai Verd Viu: recuperem Nules

Durant els últims mesos hem dut a terme diferents tallers d’educació mediambiental i sostenibilitat a Nules. L’acolliment ha sigut molt bó, de manera que des de l’Ajuntament de Nules i la Regidoría de Sostenibilitat han decidit fer un pas més enllà i fer que aquest somni es convertisca en un projecte capaç de transformar la ciutat.

Per açò, a partir d’ara el solar #EspaiVerdViu de Nules tindrà horaris d’obertura on estarà disponible perquè tots els veïns i veïnes de Nules puguen gaudir-ho lliurement.
captura-de-pantalla-2017-03-14-a-las-12-45-03L’objectiu és que aquest espai es convertisca en un centre de reunió, però també en un projecte viu en el qual tots/as els/as usuaris/as participen. Entre tots decidirem que volem d’aquest espai, podrem donar-li nova nova vida i pensar en formes alternatives d’utilitzar aquest  espai públic.

Horari:

  • Dimarts i divendres 17-19h
  • Dimecres 10-12h
  • Dissabte 10:30-13:30h.

En aquests horaris vos facilitarem eines de treball i material de joc. A més a més, cada setmana es faran propostes per a realitzar dins s´aquest horari: compartir històries, jornades de treball, sessions de jocs cooperatius…

Pots informar-te de totes les activitats a través del nostre Facebook. A més tenim un grup privat de whatsapp amb informació sobre el solar. Si vols apuntar-te envia’ns un missatge per whatsapp al 689339600.