Solar #Naturalment Vila-real: un somni que creix

Fa poc vam presentar la següent fase del projecte #Naturalment. Des de fa un parell d’anys treballem conjuntament amb l’Ajuntament de Vila-real en un projecte d´educació mediambiental i d’urbanisme col·laboratiu amb el qual estem molt il·lusionats. Es tracta d’un solar en desús que, amb l’ajuda dels veïns/es i famílies de la ciutat, estem transformant en un espai d’ús compartit.

descarga

Una de les grans novetats d´aquesta fase és que el solar tindrà un horari d’apertura. Durant 4 dies a la setmana estarà a la disposició de tots els veïns i veïnes de Vila-real per a que puguen gaudir d´aquest espai. Treballar en l’hort, passar l’estona, anar a jugar amb la família, celebrar trobades, aniversaris… Entre tots decidirem què volem d’aquest espai.

botellas2

Aquestos primers mesos, durant l´horari d´apertura, l´espai estarà acompanyat per Diego Climent, especialitzat en pedagogies actives.

Horari:

  • Dilluns 10:00-12:00h
  • Dimecres 15:30-17:30
  • Divendres 16:00-18:00h
  • Dissabte 10:30-13:30h.

En aquests horaris vos facilitarem eines de treball i material de joc. A més a més, cada setmana es faran propostes per a realitzar dins s´aquest horari: compartir històries, jornades de treball, sessions de jocs cooperatius…

Pots informar-te de totes les activitats a través del nostre Facebook. A més a més, tenim un grup privat de whatsapp amb informació sobre el solar. Si vols apuntar-te envia’ns un missatge per whatsapp al 689339600