Tot el que has de saber de la IV Trobada d’artesans

Dani Miquel i més de 25 artesanes i artesans ompliran la IV edició de la Trobada.

 

  • Un esdeveniment que compta amb la participació de l’Ajuntament de Vila-real i la regidoria d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient. 

Com cada any, la Trobada d’artesans incorpora noves propostes mantenint intactes els objectius d’oferir productes fets a mà i de proximitat. En la present edició, l’encontre oferirà una extensa programació cultural i més de 25 artesans i artesanes arribats de tota la província (des de scrapbook, bosses, joies, decoració, joguines, moneders, llibres, etc…) pensats per a poder consumir de manera més responsable.

Actuació de Dani Miquel el dissabte 14 de desembre a les 18h.

Dani Miquel (L’Alcúdia) encapçala el cartell de la IV Trobada, l’actuació tindrà lloc el dissabte 14 de desembre a les 18h a la planta baixa de la casa dels Mundina, que torna per segon any, a albergar durant tres dies totes les activitats de la Trobada. El mateix dissabte, una hora abans, a les 17h. País del Mar, oferirà un contacontes amb Kamishibai de “La Papallona Matilda” i un taller dirigit especialment per a públic infantil i familiar, en el que els xiquets i xiquetes aprendran de forma vivencial a jugar amb els colors.

El matí del dissabte Clap! Educació Activa serà l’encarregada de realitzar un taller de creació de joguines d’inspiració Montessori, dirigit a públic familiar. El diumenge, la música ens farà ballar a ritme de Swing i Au, amb una classe oberta de ball social aprofitant també la degustació de Vermuth a càrrec de Bodegas Vidal.

Però si voleu conéixer amb més detall tota la programació que s’ha preparat. Podeu descarregar-vos-la clicant ací: programació.

ARTISTES DE LA IV TROBADA:

 

➡️PUA

Naix de la unió de pintura i fusteria. Pensat com una nova manera de presentar il•lustracions sobre fusta reciclada, fent peces úniques de format tridimensional.

 

➡️Lolabotijo

Ceràmica contemporània espanyola: torn i escultura. Un procés artístic obert entorn del fang, la seua ciència i el seu art.

 

➡️Lapacamola Artesania

Detallets en feltre i bijuteria en macramé. Tot fet a mà per mare i filla des de la voreta del Mediterràni, amb paciència i molt d’amor.

 

➡️KISSA

Fabricació artesanal de bosses,necesser,fundes de telèfon i tablets,moneders,coixins…etc.

 

➡️Sara Bellés Art

Il·lustració i pintura. Retrats, moments, familiars.

 

➡️Aideta atelier

Ceràmiques amb el cervell i el cor.

 

➡️ Racó d’Asier

Xicotets detalls artesans que enamoren. Únics i personalitzats 100%. Un projecte en els seus inicis, acompanya a Carmina a començar aquesta gran aventura!

 

➡️ Les Cosetes de Noe

El Patchwork tindrà també representació a la IV Trobada d’Artesans de Vila-real amb els productes que ens portarà.

 

 

➡️ Creadoras de Sueños

Creen per a tu les coses que et fan feliç, com organitzar un aniversari (des de la decoració, detallets, etc.) , donar-li vida a algun moble o un projecte de decoració que desitges. 

 

➡️ Cotoneries 

Cotoneries. Roba i complements fets a mà, naturalment..

 

➡️ País del Mar

Editorial establida a Vila-real. Llibres infantils i edició de magazines digitals. Ofereix també una llista de serveis de comunicació, contacontes i activitats educatives. 

 

➡️ Colores a tope

Realització d’objectes tèxtils d’ús quotidià, com bosses, moneders, ninots, etc., amb gran varietat de colors i textures.

➡️ Tejiendo emociones

Tix il·lusions amb amor, amb materials de qualitat i amb la tècnica «Amigurumi». Per a bebés, il·lusions del passat, per a adults nostàlgics…, per a fer regals únics. Teixits a la vostra mesura i amb personalitat. Tot un món Amigurumi, fet amb amor

 

➡️ Rosa Franch

Ceràmica, socarrats, bosses, estotjos, polseres, pomades… tot artesanal.

 

➡️ Roberto Cantavella

Bicicletes de fusta , correpasillos, tricicles, balancins, tot en un sol joguet. Dibuixos en fusta de palets vells, reciclats.

 

➡️ Los Bebés de Bienve

Bebés reborn  i tota classe de vestimenta i complements a ganxet per a nines. Una proposta de la mà de Bienve, qui posa el cor en cada nina que crea. 

 

➡️ Natural Blues Macramé/Tela Telita Tela

Vos aconsellem passar pel seu instagram per a disfrutar de la capacitat creativa d’aquestes dos artesanes que combinen macramé i tèxtil: Natural_blues_macrame

 

➡️ACM DESEO ARTESANO

Garrapinyades artesanes, pomes de caramel, piruletes artesanes i castanyes. Se’t fa la boca aigua? A nosaltres sí. 

 

➡️SMARA

Smara és una associació que ajuda al poble saharaui des de fa molts anys amb programes d’acollida, enviaments de roba, d’aliments…

 

➡️Asociación Conquistando escalones

Cervesa artesana i marxandatge solidari

 

➡️AGÜITAS

Casetes de fusta per a encens. …i arts variada

 

➡️ SCRAPBOOKING

Álbunes de foto. Targeteria. 

 

➡️CAMILO RODAS

Venda de productes manufacturats, bossa, moneders,etc.

 

➡️BODEGAS VIDAL

Elaboració i comercialització de vins moscatell, vermut, brandi, licors des de 1899.