Vila-real orgànica: de brossa a aliments per a les plantes

L’Ajuntament de Vila-real i la seua Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic posa en marxa un projecte de recollida selectiva de matèria orgànica al barri que comprén les avingudes Francesc Tàrrega, França i Grècia. Durant tres mesos es farà una recollida diaria de dilluns a dissabte del residus orgànics del contenidor marró.

Dins d’aquesta campanya des de Clap! durem a terme un taller de compostatge, en el qual aprendrem com s’han de separar els residus i que hem de tenir en compte.

cartel

Es tracta d’una iniciativa que permetrà reduir les brosses i donar una nova vida a aquestes deixalles. A més els residus s’usen per a fer compost per a parcs i horts.

T’apuntes?

Taller: compostatge de residus orgànics
Dia: dissabte 29 d’octubre
Lloc: parc de la Maiorasga
Horari: 10.30 a 13.00 h
Inscripció prèvia obligatòria onlineEn aquest taller ens endinsarem en un dels processos més fascinants de la vida: com els éssers vius es descomponen i es converteixen en humus perquè altres éssers vivents inicien les seues existències. I de com podem contribuir a aquest procés tan important de la Biosfera. En ell realitzarem una sèrie d’activitats que ens conduiran a conéixer i comprendre el compostatge.Per al taller caldrà portar unes poques deixalles (plàstic, paper, llaunes…) i 1 botella de plàstic de 1,5 l. per família.