QUIENES SOMOS

BLOG

CONTACTO

TRABAJA CON NOSOTROS

Nuestros compañeros de sostenibilidad se han mudado a:

RENATURALIZA

Baix el títol “Repensem l’educació, transformem mirades” el dissabte 25 de gener vam presentar al teatre Alcàzar de Nules el projecte de l”Espai Verd Viu” junt a l’Associació Abraça’m Lactància i Criança. Una participació que s’unia a la programació de les IV Jornades Educatives que van tindre lloc el 24 i el 25 de gener.

L’Espai Verd Viu va nàixer en 2017 com a una iniciativa integradora que pretenia una transformació física i social. A dia d’avui ens il.lusiona dir que ja es una realitat.

En els més de dos anys que porta en actiu, el projecte està més viu que mai. En cadascuna de les assemblees obertes que realitzem incorporem noves idees, noves iniciatives.

Progressivament  ha anat incorporant nous conceptes i noves zones com són: l’espai de joc simbòlic, una zona de sorral, la taula de cultiu, la biblioteca viatgera, el domo o la barca.

L’Espai Verd Viu persegueix tornar a les arrels, divulgar l’agricultura ecològica, augmentar la biodiversitat, despertar la imaginació dels usuaris i sobre tot crear un espai integrador on convivim col.lectius com ESTEM amb usuaris amb diversitat funcional, gent gran de la Residència Verge de la Soledat de Nules, xiquets, xiquetes i adults.

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de clap (@clapeducacionactiva) el

 

Un Espai on es recuperen deixalles municipals per a transformar-les en recursos de jocs, on tenen lloc una gran varietat de tallers de sostenibilitat, abarcant sempre el mirall de la creativitat i el joc lliure.

 

Un camí que recorrem de la mà de gent tan meravellosa com:

  • L’Associació Abraça’m Lactància i Criança.
  • Usuaris i Usuàries de l’Espai, Veïns de Nules.
  • Associació ESTEM
  • Residència de gent gran Verge de la Soledat.

I tot gràcies al recolzament de l’ Ajuntament de Nules. Regidoria d’Educació.

 

Novedades Clap! Covid-19 whatsapp