Inscripciones: Naturea Vila-real

Procedimiento

Para completar el proceso de inscripción, tendrá que quedar cumplimentado este formulario.
Si quieres consultar sobre la disponibilidad de plazas, contacta con nosotras.

Pago

Entendemos que la situación actual es bastante inestable y comprendemos que ahora nos cuesta adquirir compromisos a largo plazo, así que os proponemos un servicio sin matrícula y en el que os podéis dar de alta/baja cada mes
El pago del servicio se realizará a través de domiciliación bancaria los primeros días de cada mes en la cuenta que nos indiquéis en el formulario.
Los recibos que se devuelvan tendrán un recargo de 5 € por los gastos bancarios y administrativos ocasionados.

Altas/Bajas

Para daros de alta/baja debéis contactar con Clap! (por teléfono o mail) antes del 20 del mes anterior. Por ejemplo, para daros de alta/baja en febrero debéis contactarnos antes del 20 de enero.

Cancelación

La cancelación del servicio por circunstancias excepcionales (por ejemplo un ingreso hospitalario) dará lugar a la devolución de la cuota proporcional al servicio no utilizado.
La empresa se reserva el derecho a hacer esta devolución si no se presenta la previa justificación.
Si el servicio se cancela por motivos sanitarios (COVID19), se hará la devolución del 90% del coste del servicio no utilizado.

DADES DEL XIQUET/A

DADES DE LA MARE, EL PARE O EL TUTOR LEGAL

Adreça linea 1  *
Adreça linea 2
Població
Provincia
CP

AUTORITZACIÓ CESSIÓ D’IMATGES

Amb motiu del desenvolupament de les activitats de l’Escola d’Estiu Naturea 2020: 
Autoritzeu a què es puguen realitzar fotografies i/o vídeos de l’esmentat xiquet/a amb qualsevol de les següents finalitats? Publicar-les en mitjans de comunicació, a les xarxes socials de Clap! i/o a la seua web.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

CLAP EDUCACIÓ ACTIVA S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantindre una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existisca un interés mutu per a mantindre la fi del tractament i quan ja no siga necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l’usuari:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seues dades i a la limitació o oposició al seu tractament
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:
Adreça postal: CLAP EDUCACIÓ ACTIVA S.L., CARRER PABLO SANTO LEOCADIO, 7 ENTRE. 4, 12540 VILA-REAL (CASTELLÓ). Email: info@clapeducacion.com

Per a continuar vosté ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.

MESURES COVID-19 PER A FAMÍLIES

Segons indicat en el protocol sanitari publicat per Conselleria per al desenvolupament d’activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a població infantil:

ABANS DE COMENÇAR EL SERVEI ÉS OBLIGATORI LLEGIR EL DOCUMENT ADJUNT PER A FAMÍLIES EN REFERÈNCIA A LA COVID-19, AIXÍ COM L’ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS I L’ENTREGA PRÈVIA A L’INICI DE L’ACTIVITAT DE LA DECLARACIÓ RESPONSABLE ADJUNTA ACÍ ADJUNTA.