QUIENES SOMOS

BLOG

CONTACTO

TRABAJA CON NOSOTROS

Nuestros compañeros de sostenibilidad se han mudado a:

RENATURALIZA

Ara que ja hem completat els primers mesos d’extraescolars amb els vostres fills/es, ha arribat el moment d’analitzar com està anant l’activitat, quins continguts s’han treballat, com veiem als vostres fills/es en les sessions… Per això des de gener estem contactant-vos i organitzant tutories amb cada família. Les tutories serveixen per a compartir impressions, escoltar-vos i prendre nota d’aquelles coses que vos hagen agradat o que vulgueu que millorem.

Com organitzem les tutories?

En el mes de gener vos contactem per telèfon i vos oferim una reunió individual amb la professora de l’extraescolar, podeu triar una reunió presencial o via telefònica.
Si pel motiu que siga encara no teniu organitzada la vostra tutoria, per favor poseu-vos en contacte amb nosaltres.

De què vos proposem parlar en la tutoria?

  • Les inquietuds que hem observat que té el vostre fill i que podeu potenciar des de casa.
  • Què és el que ha aprés i què coses li costen més.
  • En quin tipus d’activitats té més interés (cançons, storytelling, escriure, llegir…).
  • En quines dinàmiques el veiem més connectat: concentració, moviment…
  • Aspectes de la seua personalitat que mostra en les sessions (per exemple si sol ser més introvertit o participatiu).
  • També vos oferim consells o recomanacions externes, depenent del nivell d’anglés que tinga la teua filla o fill. Com per exemple recomanacions de llibres, àudios o pel·lícules.
  • Vos informem de quines són les pautes de comportament establides en l’aula i del sistema d’avisos (warnings) que utilitzem en les sessions.

També vos informem que en acabar l’extraescolar en maig se vos entregarà un informe (report) individual a cada família en un sobre tancat.

Si durant el curs escolar voleu reunir-vos amb la professora del vostre fill/a, tan sols heu de posar-vos en contacte amb nosaltres i ho organitzem.

Per a nosaltres el procés d’aprenentatge l’acompanyem estre totes i tots, per això la comunicació amb les famílies és tan important.

Si vols que el teu fill/a comence aprendre amb nosaltres, segueix l’enllaç.

Novedades Clap! Covid-19 whatsapp